Rainbowgarden
Emblémázás
Grafikai tervezés
Nyomdai szolgáltatások
Rendezvény szervezés
Munkaruha
Elérhetőség
Telefon/Fax: 06 1 313-2027 Mobil: 06 20/466-8543 E-mail: rainbowgarden@rainbowgarden.eu


Copyright 2016. É+L Kft.

Nyomdai szolgáltatások 

Különleges technikák alkalmazása:

Digitális nyomtatás
Ofszet nyomtatás
Bígelés, hajtogatás, tűzés, lyukasztás, ringlizés
Riccelés
Aranyozás
Dombornyomás
Hologram készítés
UV és Formalakk
Stancolás
Digitális nyomtatás különböző anyagokra:Digitális nyomtatás: 
A termék a számítógépről közvetlenül a nyomógépre kerül, így a nyomtatási folyamatból kimaradnak a hagyományos előkészítési folyamatok, direkt nyomtatás történik. Mivel filmre, előhívásra, montírozásra és nyomólemezre itt nincs szükség, gyorsabb, pontosabb és olcsóbb az eljárás.

Ofszet nyomtatás: gyakran használt közvetett nyomtatási eljárás, mellyel a 60 és 350 gramm/m2 közötti papírokra lehet színes vagy direktszínes nyomatot felvinni. A felhasználható papírok fajtája sokféle lehet: ofszet, kreatív vagy merített (ill. merített jellegű), műnyomó papírokból, illetve kartonokból lehet választani.

Bígelés, hajtogatás, tűzés, lyukasztás, ringlizés: A nyomtatványokat - igény esetén - hajtjuk, a vastagabb papírt bígeljük, több lapból álló garnitúrák esetén megtűzzük (irka vagy omegakapoccsal). A lefűzés megkönnyítésére tudunk lyukasztani (2 ill 4 lyukkal). A kész termékeket lehetőség van gyűrűzni („ringlizés”), ezáltal tartósan felakaszthatóak.

Riccelés: Öntapadó címke olyan bemetszése, ami a címke hordozóját nem éri el. Ricceléssel érhető el, hogy a címkék a hordozó papírról egyenként levehetők legyenek.

Aranyozás: címkék, kozmetikai dobozok, képeslapok, névjegyek, levélpapírokon elvégezhető eljárás. A nyomdai terméket egyedivé és exkluzívvá teszi. Alkalmazása kis darabszámú termékek esetén nem ajánlott.

Dombornyomás: Bőr, bizonyos műbőr és speciális papírtermékek esetén alkalmazható eljárás .A folyamat során egy, az emblémáról készült vésete préselne az anyag felületére. Színes fólia használatával színes nyomatok is készíthetők. Ezt a technológiát többnyire bőr és műbőr termékek emblémázása esetén alkalmazzák.

Hologram készítés: értékpapírok, koncertjegyek, étkezési jegyek, és minden olyan nyomtatvány esetén alkalmazható, ahol hamisítás elleni védelem szükséges. Használható dekorációs elemként is. Alkalmazása kis darabszámú termékek esetén nem ajánlott.

UV és Formalakk: Az UV festékek nem tartalmaznak oldószert. Száradásuk UV sugárzás hatására a másodperc tört része alatt történik. Száradás után egy nagyon kemény, fényes és dörzsálló felületet kapunk. Alkalmazása többnyire dekorációs jellegű. 

Foszforeszkáló termékek

Illatosított termékek


Stancolás: A stancolás egy formára vágási technológia (Pl.: mappák, egyedi alakú kiadványok…)

Digitális nyomtatás különböző anyagokra:

a)    Kékhatású papír
b)    Citylight papír
c)    Öntapadós vinylfólia
d)    Átvilágítható vinylfólia
e)    Átvilágítható PVC ponyva
f)     Autógrafika
g)    Padlógrafika
h)    One way vision fóliák –ablakhoz-
i)      Hurkolt polyester zászló
j)      Selyem szatén zászló
k)    Festővászon
l)      Építési hálók
m) Nyomtatási szélesség: max. 320 cm-ig

o Max. felbontás 360-720 dpi

n)    Utómunkák:
o Hideg laminálás
o Kasírozás
o Szegés, varrás, hegesztés
o Karikázás, karabinerezés
 
árajánlat, megrendelés szállítási és fizetési feltételek minta megbízási szerződés adatvédelem
Powered by Truelite kft.
Gyerekvilág belépés


Születésnapom.hu


 

ME dekorálás

 

 Bobo Car